Så er gruppeweekend 2012 genneført, denne weekend stod på både sjove, nye og uhyggelige indtryk.

Hele weekenden startede fredag aften d. 16/08, hvor vores juniorer, spejdere og seniorer ankom. Efter en hurtig indkvartering, stod der et lille lejrbål på programmet. Ganske kort efter lejrbålet blev alle sendt på natløb. Natløbet bestod af en masse små opgaver som de sammen i hold skulle ud at finde. Hvad de ikke viste var, at området var infiltreret af zombier, som i dette tilfælde var folk ude fra gruppen som var iklædt gamle klæder samt smurt ind i blod.

Lørdag morgen ankom vores bævere og ulve. Formiddagen stod på aktiviteter som enhederne selv havde forberedt. Bæverne og ulvene afholdte et lille Mini-OL. Mens juniorerne, spejderne og seniorerne lavede mad over bål.
Eftermiddagen stod på et fælles OL, hvor alle blev blandet i hold. Her blev der dystet i Raftekast, rafte-petanque, sækkevæddeløb, tovtrækning, vandstafet og støvlekast.

Lørdag aften stod den på et dejligt måltid lavet af vores uundværlige madtanter, som hele hele gruppe weekenden lavede mad, så lederne kunne bruge alt deres tid på alle børnene. Efter aftensmaden, blev der afholdt lejrbål inde i pejsestuen. Aftenen sluttede med et lille aftenløb.

Alle lederne takker endnu engang for en fantastisk weekend, og håber alle har lyst til at deltage igen næste år.

Nye billeder tilføjet d. 19/11.