Her vil der løbende komme digitaliseret udgaver af gamle hikedagbøger, gruppeblade, avisudklip og lignende.

Hvis du har gamle avisudklip eller andre skrifter der har at gøre med Aabybro Gruppe, så er du meget velkommen til at kontakte Peer på mail: supe.nielsen(at)gmail.com eller telefonisk: 27105196. Vi vil derefter få det lagt op under vores arkiv.

Indholdsfortegnelsen

ScoutAbout:

1. udgave af ScoutAbout (Maj 2011)

Ryålen:

Klik her for at læse det gamle gruppeblad Ryålen.

Det skrev pressen:

Klik på linkene og se avisudklip fra 1959 og frem til nu. Arkiverne vil løbende blive opdateret. Der kræves en PDF reader for at se klippene.

Avisudklip fra 1959-69

Avisudklip fra 1970-89

Avisudklip fra 1990-94

Avisudklip fra 1990-94

Avisudklip fra 1995-99

Avisudklip fra 2000-04

Avisudklip fra 2005-09

Avisudklip fra 2010-11

Hike dagbøger:

Plejehjemmets Hikedagbog

To dages heik på Torup hede

Vi startede ved thorup hede senteret klokken: 11:45. Vi gik mod Dronninglund storskov. Vi startede med at gå forkert så vi gik tilbage igen. Den vej som vi gik var der pighegn med stød og tjørne buske. Bagefter kom vi ud på en åben vej hvor Trine fik stød. Det begyndte at regne heftigt så vi løb ind i skoven så hurtigt vi kunne der holdt vi en pause inde i skoven så vi knøsen, knighøj, kapelet, munkegangen, troldestenen, kærligheds bøgen. Vi ledte efter munkegangen og troldstenen men vi fandt den ikke. Da vi kom til gården var Janderrup der også. Susanne kom med mad om aftenen var vi over ved en vandmølle der fik vi is.

Anden dag
Der startede vi med at vågne så kom susanne med morgenmad da vi havde spist parkede vi sammen og gik videre der var der nogen der var farede vild så de fulgte med os. Lidt senere kom vi til et sort hul det blev koldt det sorte hul lidt senere kom vi til nogle militær baser lidt efter var vi ved frodes ejen og vi kom hjem i god behold.
Skrevet af: Nikolaj, Søren, Aleksander