I dag valgte vi at sove længe, altså helt frem til kl. 07:30, vi havde trods alt bygget lejre op siden vores ankomst. Efter at have fået uniformen på, tog vi et smut til flaghejsning uden flag, her benyttede vi muligheden for at se alle de andre grupper an, samt byde vores skotske venskabsgruppe velkommen. Skotterne havde en lille overraskelse med i ærmet, de uddelte et tørklæde til os hver.

Efter morgenmaden benyttede vi tiden frem til middag, på at bygge resten af vores lejrplads op. Vi fik bygget vores to indgange færdige, her måtte vi arbejde sammen med skotterne, da vi har valgt, at lave fælles indgangsportal med dem.

Vi har i eftermiddag været på aktiviteter, hvor den for spejder og senior stod på aktiviteten Experiment, for junior “Center Center” og ulvene prøve blandt andet kræfter med klatrervæg, John the free evolution og fly-simulator.

På aktiviteten Experiment, blev senior og spejder kørt i busser ind til Holstebro. Her fik de stukket en lille radio i håndet, denne skulle de alle lytte til under hele aktiviteten. Vi startede fire forskelige steder rundt i byen og mødtes til sidst alle sammen. Under vores færden i byen blev vi stillet en masse opgaver, som at hoppe på stedet, lege ståtrold, ballonkrig samt mange andre sjove ting. Alt sammen noget, vi alle gjorde på sammen tid over alt i byen.

Center Center startede efter noget af en bustur, med valget mellem en masse tiltagende aktiviteter. Valget landet på Pingvin-fodbold – hvor vi vandt, 3-1- billedbingo-løb og kæmpe bordfodbold.