I dag har vi afholdt vores kvartersdag, sammen med hele Jammerbugt kommune og vores fælles skotske venskabsgruppe.

Vi startede med at spise morgenmad, hvor efter vi malede os i ansigtet som indianer. Vores dag bestod af to aktivitetsperioder, en henholdsvis om formiddagen og en om eftermiddagen. Alle børnene blev blandet med de andre grupper i Jammerbugt kommune, således de havde mulighed for, at lære nogle nye at kende. Heriblandt blev vores skotske venner delt ud.

Om formiddagen var der mulighed for at prøve kræfter med røgsignalering, lave fløjter, brænde træperler og blandt andet lære lidt dans ved skotterne.

Om eftermiddagen var der mulighed for at prøve kræfter med bøffelbold, øksekast, ride på bison, kaste med lasso og spille høvdinge bold.

Da begge aktivitetsperioder var afsluttet, mødtes vi alle igen på vores fælles plads, for at danse den lærte dans sammen med vores skotter.

Til aftensmad fik vi helstegt pattegris med kartoffelsalat, pastasalat og almindelig salat.

Til aften har alle sammen været til Danmarks største alkoholsfrie ungdomfest, hvor der blev spillet musik på den store scene fra forskellige bands.

Dagen har med andre ord været en super dag med gode aktiviteter, nye venskaber, god mad og ikke mindst super god underholdning.