Så er der lidt blandet nyt fra lejren. Vi nyder stadig lejren. Det er helt fantastisk. Vejret er selvfølgelig med til at holde humøret højt, men også de fantastiske børn der er tilstede, samt alle de mange aktiviteter. Det kan da lige nævnes, at da børnene var på Civilization i går, havde vi ledere rundvisning på hele lejren og fællesspisning i underlejrens kulturhus. Desuden var Anders, Anja, Anna, Mette, Thorbjørn og undertegnede oppe og spille høvdingebold. Vi vandt selvfølgelig begge kampe på overlegen vis 😉
Dagen i dag er gået med afslapning for det meste. Børnene har haft tid til at se lejren, opleve stemningen for alvor og ellers bare hygge sig med hinanden. I eftermiddags havde vi besøg af Cecilies mor, som havde hindbærsnitter med. De skulle eftersigende smage godt – jeg har stadig min til gode.
Inde under patruljernes sider oppe i menuen er der nu lagt patruljebilleder op. Desuden kan der i galleriet ses billeder fra Civilization og lidt blandet fra i går og i dag. Det var alt for i dag. Følg med i morgen, og smid da gerne nogle kommentarer til bloggene.

Over and out
//Daniel