HURRA HURRA HURRAAAAA!
KFUM-Spejderne i Danmark fylder i år 100 års fødselsdag. Det var tilbage i 1910 at Jens Grane startede spejderbevægelsen op i Danmark. Det skulle fejres med maner og hele lørdagen er gået med fødseldagsfejring. Først var der morgenmad i underlejrernes kulturhuse. Der var en pose med både et rundstykke, nutella, brikjuice og mere. Desuden var der en rød seddel til os alle i Sludderen. Sedlen skulle bruges til at danne et stort Dannebrog, samt for at få udleveret en gave senere på dagen – for man får selvfølgelig en gave på sin fødselsdag.
Efter morgenmad var der stort fødselsdagsshow. Showets vært var Camilla Ottesen og der var videohilsner fra blandt andet BS Christiansen. Tilstede var også vores statsminister Lars Løkke Rasmussen. Han var oppe på scenen og hilse på os alle. Det var et godt show og flaget blev rigtig flot (billede kan ses her).
Om eftermiddagen var der STOMP aktivitet. Børnene havde flasker, trommer af tønder og andre musikinstrumenter. De blev så undervist af en STOMP artist. Det hele lød fantastisk og det var utroligt at høre hvor god musik man kunne lave med den smule materiale. Efter STOMP var der kagemand og gave til alle. Gaven var en telefonsok i en snor med påskriften “proud to be scout”.
Om aftenen var det tid til afslutningslejrbål. Lejrbålet var rigtig flot med god underholdning, god musik og sørgmodig farvel til en ovenud fantastisk mega kodyl skøn og sindssyg dejlig lejr. Efter lejrbål var der koncert med bandet, hvilket lød virkelig godt.
Endnu engang tak til alle børnene for en god lejr, og tak til Jer forældre for at vi måtte tilbringe 9 dage med Jeres fantastiske børn. De er alle nogle helt specielle børn der er fantastiske til at arbejde sammen, høre efter, arbejde effektivt og hygge sig. Hvis børnene bare har nydt det halvt så meget som os ledere, så har de haft en helt igennem god lejr. Tak for SEE 20:10.
Spejderhilsen
Anna, Mette, Peer, Else, Anders, Susanne, Anja, Kim, Thorbjørn og Daniel